Bereikbaarheid • Parkeren • Waterfront

Hoe bereikt u Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole:

Vanuit alle richtingen:
– Volg de borden “Harderwijk – Dolfinarium”. U bereikt de boulevard
– Het Dolfinarium is aan het begin van de boulevard en Beach Hotel Monopole aan het einde van de boulevard.
– U rijdt rechtdoor bij de rotonde, langs ons terras (over het fietspad). U vindt onze parkeerplaats naast het hotel.

Parkeren hotelgasten
Als u gebruik maakt van een navigatiesysteem, dan adviseren wij u om “Strandboulevard Oost” als bestemming in te voeren. Dan wordt u via de Boulevard gestuurd en niet door de binnenstad. U bereikt het hotel via de Havendam-Strandboulevard. U heeft een code nodig om de piramide te laten zakken op de hoek Boulevard/Havendam. Is de piramide omlaag, dan kan 1 voertuig doorrijden voordat de piramide automatisch weer omhoog gaat. Het kan zijn dat de handhavers een rijontheffing willen zien. Deze vindt u hier.

Het uitrijden is mogelijk zonder code. Denk bij het berijden van de boulevard aan de verkeersveiligheid van de voetgangers. U rijdt voorbij de Vischpoort, langs de haven richting het Strandeiland. U ziet het hotel aan de linkerzijde, u rijdt voor het terras langs en bereikt onze parkeerplaats. Indien onze parkeerplaats vol is, dan kunt u bij de receptie een parkeervergunning halen voor de openbare parkeerplaatsen op het Dolfinarium eiland. U rijdt dan weer terug, parkeert uw auto en loopt via de brug en de boulevard richting het hotel.

Parkeren restaurant- en terrasbezoekers
De dichtstbijzijnde parkeerplaats is P6B, deze vindt u op het Dolfinarium eiland. U kunt gebruik maken van het parkeertransferium op de Havendijk achter de Molen of de Houtwal parkeergarage (tegen betaling). Beide parkeerplaatsen liggen op ongeveer 5-8 minuten wandelen. Op de Boulevard kunt u maximaal 3 uur parkeren. Het uurtarief is € 1,70. Op P2 kunt u ook parkeren. Een dagtarief is € 8,50 (vooraf betalen). U loopt via de bruggetjes over de Boulevard naar het hotel.

Meer informatie vindt u op de gemeente website Parkeren Harderwijk