Hotelkamers

Een tweepersoonskamer begint vanaf € 75 en een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik vanaf € 69 . Gebruikt u alstublieft onze boekingstool voor actuele prijzen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers. Arrangementen met de Veluwse Bron en de Zwaluwhoeve zijn te boeken via deze website.

Harderwijk

 

Benieuwd wat gasten over ons schrijven?

Familiekamers v.a. € 105
Kamers met twee eenpersoonsbedden, bad en toilet, (slaap)bank en uitzicht op het Wolderwijd Het is mogelijk om van deze kamer een 3-pers.kamer of een 4-pers.kamer te maken de meerprijs bedraagt € 7,00 per extra persoon.

Meerzichtkamers v.a. € 95
Kamers met twee eenpersoonsbedden, douche of bad, toilet en uitzicht op het Wolderwijd

Noordkantkamers v.a. € 85
Kamers met twee eenpersoonsbedden, douche, toilet, aan de achterkant van het gebouw. Kamer met bad, toilet, aan de achterkant van het gebouw.

Knusse Kamers v.a. € 75
Kamers met een queenbed van 140cm breed, douche, toilet, eventueel met uitzicht op het Wolderwijd.

Mindervalide kamer v.a. € 95
Kamer met douche en toilet, deze kamer is speciaal aangepast voor mindervalide. Door de grootte van de kamer is deze helaas niet geschikt voor elektrische rolstoelgebruikers.

Éénpersoonskamer v.a. € 69
Kamer met douche, toilet, twijfelaar en met uitzicht op het Wolderwijd. Bij het reserveren van een eenpersoonskamers is het mogelijk dat u één van de andere categorieën toegewezen krijgt.