Boek uw verblijf

LOCKDOWN 2.0

Lieve gasten,

Vanwege de aangescherpte Covid-19 maatregelen zal vanaf woensdag 14 oktober om 21:00 uur onze Bar & Kitchen voor gasten van buitenaf gesloten zijn. Het hotel is wel geopend met beperkte en aangepaste service voor zakelijke gasten en voor mensen met een essentieel beroep.

We zetten onze schouders er weer onder en doen het samen. We kijken uit na het moment dat we u weer mogen ontvangen met de vertrouwde gastvrijheid, dan laten we u graag genieten van een goede kop koffie, een lekkere lunch, een borrel of een heerlijk diner! 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Blijf gezond! 

Informatie voor hotelgasten:

De overheid heeft de Covid-19 maatregelen verder aangescherpt. Hierdoor hebben wij een beperkte service, openingstijden en menu. 

Ontbijt: maandag t/m vrijdag 7:00 – 10:00 uur. Zaterdag en zondag 8:00 – 10:00 uur. 

Restaurant & Bar geopend tot 21:00 uur (na 20:00 uur mogen wij geen alcohol meer schenken)

Keuken: lunch op verzoek en diner tussen 17:00 uur en 20:00 uur (beperkte keuze in gerechten).

Inchecken voor 21:00 uur, hierna bent u niet gebonden aan onze openings- en sluitingstijden. 

Indien u wil lunchen of dineren in ons restaurant, dan verzoeken wij u om een tafel te reserveren. 

Veel liefs,

Familie Posthumus en team Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole

Kleinschalig en vriendelijk hotel

U bent van harte welkom in ons driesterren-hotel met mooi terras aan het water en het strand. De comfortabele kamers beschikken over een badkamer met douche of bad en toilet, lcd-televisie, koelkast, kluis, wekkerradio en telefoon. In de Bar Kitchen bieden de grote ramen een weids uitzicht over het Wolderwijd en het stadsstrand. Het is een ideale plek om gezellig koffie te drinken, te borrelen, te lunchen of te dineren. De menukaart biedt een keuze naar ieders smaak en weerspiegelt ook de traditie van Harderwijk als vissersplaats. In de lente, de zomer en het vroege najaar is het goed toeven op het ruime terras. Wat het doel van uw verblijf ook is, iedereen is gecharmeerd van de unieke locatie aan het water, met de binnenstad om de hoek en het Strandeiland voor de deur.

Covid-19

Tijdens het opnemen van de bestellingen, serveren en afruimen kan het voorkomen dat we binnen uw 1,5 meter zone komen. Daarbuiten proberen wij zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand regel toe te passen. Wanneer u liever heeft dat we niet aan tafel serveren, maak dat dan kenbaar (indien beschikbaar zetten we uw bestelling op een bijzettafel).

We vragen iedere bezoeker van Beach Hotel Monopole volledige medewerking te verlenen aan de door het RIVM opgelegde regels.

Bijvoorbeeld:
– een gezin met 5 personen, binnen 1 huishouden, mag met elkaar aan tafel op de oude, gezellige manier.
– 2 personen die niet onder 1 dak wonen mogen bij elkaar aan tafel, binnen de 1,5 meter. Vanaf 3 personen wordt er gehandhaafd.

Binnen, bij slecht weer, proberen wij zoveel mogelijk mensen van ons restaurant te laten genieten van lunch of diner. Wanneer u wil borrelen doe dat dan liever voorafgaand aan het diner of na het diner.

Menukaart

Neem contact op

Hotelkamers

Een tweepersoonskamer begint vanaf € 75 en een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik vanaf € 69 .

Restaurant en Terras

Restaurant Monopole biedt plaats aan zo’n honderd gasten die in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van vele heerlijke gerechten.

Bruiloft, feest, partij of receptie

Restaurant Monopole is een uitermate geschikte locatie om uw bruiloft, feest, partij of receptie te organiseren.

Beach Hotel Monopole

Aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk, ligt aan het strand en water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim veertig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering. U zult hier zeker op uw gemak zijn.

Kom genieten in onze ruime hotelkamers

De 21 hotelkamers zijn met trap of lift te bereiken, verdeeld over twee verdiepingen en het bijgebouw. Alle kamers die het hotel telt, zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer u beschikt over een laptop met wifi, kunt u kosteloos gebruikmaken van het internetnetwerk. Daarnaast betekent lekker genieten bij driesterrenhotel Monopole:

  • Logeren met een prachtig uitzicht op het Wolderwijd
  • Uitgebreide restaurant– en terrasfaciliteiten
  • Vroeg ontbijten indien u wenst (op aanvraag)
  • Eigen parkeervoorzieningen
  • Draadloos internet voor laptop/tablet of smartphone

Kom genieten in ons sfeervolle hotel aan het eind van de boulevard in Harderwijk en boek een kamer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid