Boek uw verblijf

Contact

Home » Contact

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

CONTACTGEGEVENS

Hotel Café Restaurant Monopole
Buiten de Bruggepoort 3
3841 CT Harderwijk
T:  +31 (0)341 412104
E: info@hotelmonopole.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Zondag 0:00-0:00

Route

U kunt zowel telefonisch als per e-mail informatie verkrijgen of een kamer reserveren. Wij streven ernaar uw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Wij verzoeken u uw mail te voorzien van uw naam, adres en telefoongegevens. Wij hopen u te mogen begroeten in Hotel Café Restaurant Monopole

Navigatie systeem (TomTom): Strandboulevard West

Hotel Monopole is als volgt te bereiken:

Vanuit de richting Zwolle via de A28: 

Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct rijdt u naar beneden. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Sla bij de kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee de hele boulevard af tot u een rotonde tegenkomt. Ga bij de rotonde rechtdoor en rijd voor het terras langs de parkeerplaats op.

Vanuit de richting Amersfoort via de A28: 
Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct rijdt u naar beneden. Bij het tweede verkeerslicht slaat u opnieuw linksaf. Sla bij de kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee de hele boulevard af tot u een rotonde tegenkomt. Ga bij de rotonde rechtdoor en rijd voor het terras langs de parkeerplaats op.