Boek uw verblijf

Dolfinarium overnachten

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Dolfinarium overnachten

Na een bezoek aan Dolfinarium overnachten in een kleinschalig en vriendelijk hotel in Harderwijk? Hotel Monopole heet u van harte welkom. Overnacht in een van onze 21 kamers die verdeeld zijn over twee verdiepingen en een bijgebouw. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer inclusief douche of bad, toilet, telefoon, wekkerradio, koelkast en digitale televisie. Uiteraard maakt u ook kosteloos gebruik van ons Wifi-netwerk.

Na een dagje Dolfinarium overnachten bij Hotel Monopole in Harderwijk

In de directe omgeving van ons hotel in Harderwijk vindt u naast Dolfinarium ook andere leuke bestemmingen voor een dagje weg. Denkt u bijvoorbeeld aan pretpark Walibi Holland, De Apenheul en dierenpark Amersfoort. Maar ook de natuur vraagt om ontdekt te worden. Maak een mooie wandeling of huifkartocht op het nabijgelegen Landgoed Staverden. Of breng een bezoek aan het stadscentrum, de oude Vischpoort en bijhorende Vischmarkt. De omgeving vanaf het water ontdekken? Dat kan ook! Boek een rondvaart over het Wolderwijd en sluit de dag af op ons terras.

Zakelijk overnachten na een dagje Dolfinarium in Harderwijk

Gaat u als bedrijfsuitje naar Dolfinarium en wilt u overnachten in Harderwijk omdat u de volgende dag een vol programma heeft? Ook dan heten wij u van harte welkom. Extra bij te boeken is:

  • Vroeg ontbijt
  • Eigen parkeervoorziening
  • Mogelijkheid tot betaling op rekening
  • Uitgebreide restaurant– en terrasfaciliteiten
  • Lunchpakketten

Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een fijn verblijf in ons hotel. Heeft u een zakelijke lunch op de planning staan? Neem dan plaats in ons restaurant of terras. Ons restaurant biedt plaats aan zo’n honderd gasten. In een sfeervolle ambiance geniet u van heerlijke Franse vis- en vleesgerechten.

Overnachten in ons hotel? Reserveer direct!

Voor het maken van een reservering gebruikt u ons online boeksysteem of bel naar +31 (0)341 412104. Ook voor vragen, speciale verzoeken of meer informatie belt u naar eerdergenoemd nummer.

 

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht