Boek uw verblijf

Feestlocatie Harderwijk

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Feestlocatie Harderwijk

Een verjaardag, jubileum, communiefeest of trouwfeest viert u op de feestlocatie van Hotel Monopole in Harderwijk. Ons restaurant biedt plaats aan groepen tot 150 personen. Belangrijk om te weten is dat onze feestlocatie in Harderwijk enkel van oktober tot en met maart te boeken is. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een onvergetelijke dag dat tot in de puntjes verzorgd is.

Een prachtige feestlocatie aan de boulevard van Harderwijk

Hoe ziet u de dag voor u? En met hoeveel personen wenst u te komen? Bij groepen groter dan 15 personen werken we met een vooraf samengesteld menu welke we graag met u doornemen. Komt u met 20 personen of meer? Dan kunt u ook kiezen voor een koud en/of warm buffet. Uiteraard is het ook mogelijk om een lunch te boeken. U kiest dan uit een koffietafel of visproeverij. Heeft u specifieke wensen zoals dieetwensen of een allergie waar rekening mee gehouden dient te worden? Hier houden wij graag rekening mee.

De feestlocatie in Harderwijk is goed bereikbaar vanuit alle richtingen

Onze feestlocatie is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Volg de borden ‘Harderwijk- Dolfinarium’ en u bereikt de boulevard. Aan het einde van de boulevard vindt u Hotel Monopole. Uw auto parkeert u op het parkeertransferium achter de molen of in parkeergarage De Houtwal. Beide parkeergelegenheden liggen op 5-8 minuten loopafstand van ons hotel. Onze feestlocatie in Harderwijk boeken? Gebruik ons online reserveringssysteem of bel naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104.

 

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht