Boek uw verblijf

Hotel Hierden

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Hotel Hierden

Overnachten in een hotel nabij Hierden met uitzicht op zee? U bent van harte welkom bij Hotel Monopole. Verblijf in een van onze 21 kamers die over twee verdiepingen en een bijgebouw verdeeld zijn. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer inclusief bad of douche, koelkast, telefoon, wekkerradio en digitale televisie. Ook maakt u kosteloos gebruik van ons Wifi-netwerk.

Wat is er in de omgeving van het hotel nabij Hierden te beleven?

Komt u met het gezin naar ons hotel? Breng dan eens een bezoekje aan het Dolfinarium, Walibi Holland, dierenpark Amersfoort of de Apenheul. Wilt u echt tot rust komen met uw partner of vrienden? Boek dan een overnachting met sauna arrangement bij de Zwaluwhoeve of de Veluwse Bron. Ook de groene omgeving van Harderwijk vraagt om ontdekt te worden. Maak een prachtige wandeling of boek een huifkartocht op Landgoed Staverden. Een echte stadsmens? De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf ons hotel nabij Hierden. Hier vindt u veel leuke en gezellige koffietentjes en restaurantjes. Geen zin om eropuit te gaan? Neem dan plaats in ons restaurant of op ons terras.

Een kamer boeken in Hotel Monopole in de omgeving van Hierden

Een kamer in ons hotel in de omgeving van Hierden boekt u eenvoudig online via ons boekingssysteem of bel naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104.

 

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht