Boek uw verblijf

Lunchen Harderwijk

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Lunchen Harderwijk

Kom gezellig lunchen in restaurant Monopole, gelegen aan de boulevard van Harderwijk. Ons restaurant biedt plaats aan zo’n honderd gasten en kan van oktober tot maart afgehuurd worden als feestlocatie. Geniet van heerlijke vis- en vleesgerechten uit de Franse keuken in een ongedwongen en intieme sfeer. Wanneer komt u lunchen in ons sfeervolle restaurant in Harderwijk?

Lunchen op het terras in Harderwijk

Schijnt de zon en hangt er een aangename temperatuur? Neem dan plaats op ons terras welke aan ons restaurant gevestigd is. Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht op zee en het Strandeiland. Dé ideale plek voor een vers kopje koffie met gebak, een lunchafspraak of een hapje en borrel. Laat u verrassen door deze mooie locatie waar u de zon onder kunt zien gaan. Uiteraard kunt u voor het diner een tafeltje reserveren.

Eet, drink en geniet

Van een tosti tot een verse pasta en van een vleesplateau tot een gebakken zalmfilet. U vindt het allemaal op ons uitgebreide menukaart. Wanneer u wilt lunchen kunt u gewoon binnenlopen in ons restaurant in Harderwijk. Wilt u zeker zijn van een tafeltje met prachtig uitzicht? Reserveer dan van tevoren door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104.


Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht