Boek uw verblijf

Home » Omgeving

Omgeving

Omgeving
De omgeving van Beach Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

Genieten
Aan te raden zijn ook de rondleidingen door een Stadsgids of een rondvaart over het Wolderwijd. Een rondvaart in een botter inclusief een Captains Dinner bij ons op het terras of in het restaurant kunt u boeken via info@botterhuren.nl en zie Botter Huren Harderwijk.
‘s Avonds kunt u een bioscoopje pakken of een avondje lekker uitgaan in het uitgaanscentrum. Brengt u de avond liever op een rustige manier door, geniet dan van een prachtige zonsondergang op het zonovergoten terras van het hotel. In de directe omgeving van Harderwijk vindt u onder meer het Dolfinarium, pretpark Walibi Holland, apenpark de Apenheul en dierenpark Amersfoort.

Sloepvaren met kapitein 
Wilt u de Harderwijkse grachten en randmeren ontdekken, maar heeft u zelf geen zin om te varen. Dan boekt u natuurlijk een sloep bij Veluvia. U kunt met maximaal 12 personen op de sloep plaats nemen. De schipper ontzorgt u, want hij vaart en verzorgt ook nog een heerlijke lunch. Neem een kijkje op de website van Veluvia en ontdek wat zij nog meer organiseren.

Voor nog meer activiteiten in en rond Harderwijk en de Veluwe kunt u de volgende websites raadplegen: Klimbos Garderen of Veluwe Specialist of SOS Events of Heerlijk Harderwijk.

Beach Hotel Monopole is vanwege de centrale ligging goed bereikbaar. Het is vanaf de A28 en de N305 binnen vijf minuten te bereiken. Wij raden u aan om in uw navigatiesysteem de bestemming Strandboulevard West in te voeren.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid