Boek uw verblijf

Overnachten Veluwse Bron

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Overnachten Veluwse Bron

Bent u op zoek naar een hotel waar u kunt overnachten na een bezoek aan de Veluwse Bron? Boek uw overnachting bij Hotel Monopole, een kleinschalig hotel aan de boulevard van Harderwijk. Neem plaats in een van de 21 hotelkamers die allemaal voorzien zijn van een badkamer inclusief douche of bad, toilet, telefoon, wekkerradio, digitale televisie en koelkast. Ook maakt u kosteloos gebruik van ons Wifi-netwerk. Boek vandaag het arrangement ‘Veluwse Bron met overnachting’.

Overnachten in een driesterrenhotel na een bezoek aan de Veluwse Bron

Wanneer u helemaal uitgerust en ontspannen terugkomt van een bezoek aan de Veluwse Bron, heeft u geen zin meer om een eind terug naar huis te rijden. Daarom kiest u ervoor om te overnachten bij Hotel Monopole. Hier gaat het ontspannen gewoon verder. Met uitzicht op zee ontwaakt u uit uw slaap waarna u plaatsneemt in ons restaurant waar het ontbijt geserveerd wordt. Is het mooi weer? Dan kunt u ook plaats op ons terras nemen. Heeft u specifieke wensen voor uw overnachting met bezoek aan de Veluwse Bron? Laat het ons weten. Wij verblijden u graag met een zorgeloze overnachting.

Een overnachting met entreebewijs voor de Veluwse Bron boeken

Wanneer wilt u naar de Veluwse Bron en overnachten in ons hotel? U maakt eenvoudig online uw reservering in ons systeem. Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)341 412104. Ook voor vragen of meer informatie kunt u naar dit nummer bellen. Ons team staat u graag te woord.


Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht