Boek uw verblijf

Home » Restaurant en Terras

Restaurant en Terras

Restaurant
Restaurant Monopole biedt plaats aan zo’n honderd gasten die in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van vele heerlijke gerechten. Vooral vis is goed vertegenwoordigd op de kaart, maar ook de vleesliefhebber kan er zijn of haar hart ophalen. Vrijwel alle zitplaatsen, zowel binnen als buiten, bieden een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Wolderwijd. Het sfeervolle restaurant is uitermate geschikt om in een ongedwongen, gezellige en intieme sfeer te genieten van de op de Franse keuken geïnspireerde vis- en vleesgerechten.

Zakelijke afspraak
In het restaurant kunt u ook uitstekend terecht voor uw zakelijke afspraak, lunches en diners. Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid vanaf de A28 en de N305 is Monopole binnen vijf minuten vanaf de rijkswegen te bereiken.

Terras
Vanaf ons terras heeft u vrij uitzicht over het water en het Strandeiland. Het is een ideale locatie voor een kopje koffie met gebak, een lunchafspraak, een hapje te eten of voor een sundownertje. Ons terras ligt heel de dag in de zon en ‘s avonds ziet u de prachtigste zonsondergangen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid