Boek uw verblijf

Restaurant Harderwijk

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Restaurant Harderwijk

Heerlijke vlees- en visgerechten uit de Franse keuken proeft u in het restaurant van Hotel Monopole in Harderwijk. In een ongedwongen, gezellige en intieme sfeer geniet u van een ontbijt, lunch of diner. Is het mooi weer? Neem dan plaats op ons terras met uitzicht op zee. Ook voor een zakelijke afspraak bent u van harte welkom in ons restaurant in Harderwijk.

Een trouwfeest, verjaardag of jubileum viert u in het restaurant te Harderwijk

Wist u dat ons restaurant ook een uitermate geschikte locatie is voor een bruiloft, partij of receptie? Het restaurant biedt plaats aan groepen tot 150 personen en kunt u van oktober tot en met maart reserveren. Vanaf groepen van 15 personen werken we enkel met een vooraf samengesteld menu. Komt u met meer dan 20 personen? Dan kunt u ook gebruik maken van ons warm- of koud buffet. Uiteraard stellen we het menu geheel naar uw wens samen. Vindt de feestelijke gelegenheid in de middag plaats? Boek dan de koffietafel of een visproeverij. Maak uw wensen kenbaar en geniet van een compleet verzorgd evenement in het restaurant in Harderwijk.

Een tafel reserveren in het restaurant in Harderwijk

Weet u al wanneer u een bezoek aan restaurant Monopole wilt brengen? U reserveert eenvoudig een tafel via ons online reserveringssysteem. Uiteraard kunt u ook bellen naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104. Heeft u specifieke wensen betreft een dieet of allergie? Hier houden we graag rekening mee!  


Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht