Boek uw verblijf

Trouwlocatie Harderwijk

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Trouwlocatie Harderwijk

Wist u dat Hotel Monopole een uitermate geschikte trouwlocatie in Harderwijk is? Gaat u tussen oktober en maart trouwen en nodigt u een groep tot 150 personen uit? Dan verwelkomen wij u graag op onze trouwlocatie in Harderwijk! Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft dat tot in de puntjes verzorgd is. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten.

Een prachtige trouwlocatie aan zee in Harderwijk

Uw trouwdag, misschien wel dé mooiste dag van uw leven. Dat wilt u natuurlijk op uw manier vieren. Of het nu een groot feest moet worden of een intieme bijeenkomst met klein gezelschap, trouwen in Harderwijk doet u bij Hotel Monopole. Laat ons uw wensen weten en wij maken een plan van aanpak op maat. Zo weet u zeker dat het die dag aan niets ontbreekt en geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Komt u met meer dan 15 personen? Dan werken wij uitsluitend met een vooraf samengesteld menu, welke we uiteraard in samenspraak creëren. Bij een groep vanaf 20 personen kunt u ook gebruik maken van ons koud- en warmbuffet. Vindt het feest in de middag plaatst? Dan kunt u natuurlijk ook komen lunchen.

Trouwen en overnachten in Harderwijk

Moet u van ver komen? Overnacht dan in een van onze 21 hotelkamers. Ontwaak met uitzicht op zee en geniet na van uw prachtige dag. De omgeving van Harderwijk vraagt om ontdekt te worden. Maak een prachtige wandeling op de Veluwe of een huifkartocht op Landgoed Staverden. Zo maakt u optimaal gebruik van de trouwlocatie in Harderwijk. Wilt u trouwen in Harderwijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104.

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht