Boek uw verblijf

Visrestaurant Harderwijk

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Visrestaurant Harderwijk

Het visrestaurant in Harderwijk is er voor zowel de vis- als vleesliefhebber. Geniet van een gegrilde zeebaars, een gebakken scholfilet of slibtongetjes. Voor de vleesliefhebber maken we graag een malse biefstuk, stoofvlees of een hamburger klaar. Houdt u ook zo van de Franse keuken? Kom dan eens langs in het visrestaurant van Hotel Monopole in Harderwijk.

Een sfeervol visrestaurant aan de boulevard van Harderwijk

Neem plaats in ons sfeervolle restaurant waar een ongedwongen en intieme sfeer hangt. Ons restaurant biedt plaats aan zo’n honderd personen. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi plaatsje met uitzicht over het strand. Schijnt de zon? Neem dan plaats op ons grote terras. Hier schijnt de hele dag de zon en ’s avonds geniet u van een prachtige zonsondergang. Uiteraard hebben we ook genoeg schaduwplekken.

Ontdek de omgeving van Harderwijk

Na een hapje en drankje op het terras de binnenstad van Harderwijk verkennen? Binnen 5 minuten bevindt u zich al in het centrum. Vergeet ook niet om een bezoekje aan de oude Vischpoort en Vischmarkt te brengen. Heeft u nog tijd over? Maak dan een wandeling op de Veluwe of een huifkartocht op Landgoed Staverden. Een gezellig dagje weg beleeft u in Harderwijk. Een tafeltje reserveren in ons visrestaurant in Harderwijk? Bel ons op het telefoonnummer +31 (0)341 412104 of maak een reservering in ons online systeem.

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht