Boek uw verblijf

Zwaluwhoeve overnachting

Driesterren hotel met mooi terras aan het water en strand

Driesterren hotel
Mooi terras
Aan het water en strand

Home » Zwaluwhoeve overnachting

Brengt u binnenkort een bezoek aan de Zwaluwhoeve en wilt u in de buurt een overnachting boeken? Hotel Monopole heet u van harte welkom. Aan het einde van de boulevard van Harderwijk vindt u ons driesterrenhotel, bestaande uit 21 kamers waar u heerlijk kunt overnachten vlakbij de Zwaluwhoeve. Word wakker met uitzicht op zee en ontdek de prachtige omgeving. U boekt uw overnachting in combinatie met een bezoek aan de Zwaluwhoeve eenvoudig online via ons reserveringssysteem.

Na een bezoek aan de Zwaluwhoeve een overnachting boeken? Dat kan!

De omgeving van Harderwijk vraagt om ontdekt te worden. Boek dan ook een overnachting na een bezoek aan de Zwaluwhoeve en maak een prachtige wandeling door de natuur of ga mee met een huifkartocht op Landgoed Staverden. Ook de binnenstad van Harderwijk vraagt om bezocht te worden. Hier vindt u veel leuke en gezellige horecagelegenheden en winkels. Komt u met het gezin? Breng dan een bezoek aan Walibi Holland, het Dolfinarium of de Apenheul. Wanneer u komt overnachten in ons hotel, vlakbij de Zwaluwhoeve hoeft u zich geen moment te vervelen.

Overnachten in een familiekamer vlakbij de Zwaluwhoeve

Wanneer u ontspannen terugkomt van een bezoek aan de Zwaluwhoeve wilt u in de buurt overnachten. Ons hotel is vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken en vindt u aan het einde van de boulevard. Maak gebruik van een parkeergelegenheid in de buurt en ontspan verder in de hotelkamer. Een overnachting met een bezoek aan de Zwaluwhoeve boeken? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0)341 412104. Ook voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer. Wij helpen u graag verder.

Omgeving

Hotel Monopole biedt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke ontspannende vakantie op de Veluwe. Wat dacht u van een mooie wandeling of huifkartocht op het nabij gelegen Landgoed Staverden? Ook voor leuke dagjes uit is het stadje Harderwijk een prima uitvalsbasis. De binnenstad van Harderwijk ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Harderwijk kent veel leuke en gezellige koffieadresjes en restaurantjes. Ook een bezoek aan het Stadsmuseum, de oude Vischpoort en bijbehorende Vischmarkt of het uitgebreide saunacomplex de Zwaluwhoeve in Hierden is de moeite waard.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht